Menyasszonyi ruha csak Neked.

Magas minőségű természetes alapanyagokkal dolgozunk, és letisztult vonalvezetéssel tervezzük a ruhákat. A jól szabott ruha önbizalmat ad, mely a belső szépséggel együtt páratlan harmóniává egyesül.

Örömmel öltöztetjük a Hölgyeket, akik imádják, hogy ruháink kivételessé varázsolják őket és így hódítanak bennük.

Őszi akciós ajánlat: Ha a menyasszonyi ruhád mellett édesanyád örömanya ruhájának tervezését is ránk bízod, mindkét ruha árából 10% árkedvezményben részesültök!


Navona tradíció

Teljesen egyedi tervezés: A Navonánál nincs két egyforma ruhadarab. Mindent személyre szabunk. Emiatt ruhád tökéletesen illeszkedik majd alakodhoz és személyiségedhez, valamint egészen biztos, hogy soha nem fog szembejönni az utcán.

Több mint 22 éves tapasztalat: Számos visszatérő vendégünk már hosszú évek óta újra és újra minket választ. Ismerjük az alapanyagokat, ismerjük a technikákat és ami a legfontosabb: ismerjük vendégeinket.

Letisztult és modern design: Célunk, hogy fantáziánk és kreativitásunk mentén beépítsük saját elképzeléseinket a modern divat folyamatosan változó világába, és ezzel olyan egyedi ruhákat hozhassunk létre, amilyeneket sehol máshol nem fog találni.

gorog_zita.jpg

A NAVONA nő könnyed, sikkes és ellenálhatatlan...

rozsa2.png

Az eleganciában hiszek.

Megla Rózsa

Egyedi menyasszonyi ruhát tervezünk Neked!

Mi fog történni, ha megadod nekünk elérhetőségeid?

  1. Egy személyes találkozó keretein belül pontosítjuk egyedi kívánságaidat.

  2. Elkészítjük teljesen egyedi menyasszonyi ruhádat.

  3. Vadonatúj, egyedi tervezésű ruhádtól megjelenésed könnyed, sikkes és ellenálhatatlan lesz a nagy napon.

Add meg elérhetőségedet és 2 napon belül felkeresünk Téged a személyes találkozó részleteivel kapcsolatban!

Őszi akciós ajánlat: Ha a menyasszonyi ruhád mellett édesanyád örömanya ruhájának tervezését is ránk bízod, mindkét ruha árából 10% árkedvezményben részesültök!