Örömanya ruha csak Önnek.

Magas minőségű természetes alapanyagokkal dolgozunk, és letisztult vonalvezetéssel tervezzük a ruhákat. A jól szabott ruha önbizalmat ad, mely a belső szépséggel együtt páratlan harmóniává egyesül.

Örömmel öltöztetjük a Hölgyeket, akik imádják, hogy ruháink kivételessé varázsolják őket és így hódítanak bennük.

Őszi akciós ajánlat: Ha az Ön örömanya ruhája mellett lánya menyasszonyi ruhájának tervezését is ránk bízza, mindkét ruha árából 10% árkedvezményben részesülnek!


Navona tradíció

Teljesen egyedi tervezés: A Navonánál nincs két egyforma ruhadarab. Mindent személyre szabunk. Emiatt ruhája tökéletesen illeszkedik majd alakjához és személyiségéhez, valamint egészen biztos, hogy soha nem fog szembejönni az utcán.

Több mint 22 éves tapasztalat: Számos visszatérő vendégünk már hosszú évek óta újra és újra minket választ. Ismerjük az alapanyagokat, ismerjük a technikákat és ami a legfontosabb: ismerjük vendégeinket.

Letisztult és modern design: Célunk, hogy fantáziánk és kreativitásunk mentén beépítsük saját elképzeléseinket a modern divat folyamatosan változó világába, és ezzel olyan egyedi ruhákat hozhassunk létre, amilyeneket sehol máshol nem fog találni.

gorog_zita.jpg

A NAVONA nő könnyed, sikkes és ellenálhatatlan...

rozsa2.png

Az eleganciában hiszek.

Megla Rózsa

Egyedi örömanya ruhát tervezünk Önnek!

Mi fog történni, ha megadja nekünk elérhetőségeit?

  1. Egy személyes találkozó keretein belül pontosítjuk egyedi kívánságait.

  2. Elkészítjük Önnek teljesen egyedi örömanya ruháját.

  3. Vadonatúj, egyedi tervezésű ruhájától megjelenése könnyed, sikkes és ellenálhatatlan lesz a nagy napon.

Adja meg elérhetőségeit és 2 napon belül felkeressük Önt a személyes találkozó részleteivel kapcsolatban!

Őszi akciós ajánlat: Ha az Ön örömanya ruhája mellett lánya menyasszonyi ruhájának tervezését is ránk bízza, mindkét ruha árából 10% árkedvezményben részesülnek!